3.4.

Vantaan kouluampuminen järkyttää - keskusteluapua tarjolla

Jaamme Etelä-Karjalan hyvinvointialueen kokoamia neuvoja järkyttävien tapahtumien käsittelyyn lasten ja nuorten kanssa. Myös aikuisilla voi olla tarve puhua, apua on saatavilla silloinkin. Otamme lämpimästi osaa omaisten ja koko kouluyhteisön suruun. Sampo osallistuu myös sisäministeriön suorittelemaan valtakunnalliseen suruliputukseen tänään tiistaina 3.4.2024.

Lue koko juttu Tilli E

23.2.

Hei opiskelija! Kiinnostaisiko tulla mukaan Oppimisen tuen kehittäminen -hankkeen ohjausryhmään?

Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan ja vaikuttaa Ohjauksen tuen kehittäminen -hankkeen ohjausryhmässä.

Lue koko juttu Hokkanen J

22.2.

Todistusvalinnalla ammattikorkeakouluun hakevat - ohje vastuuopettajalle ja opiskelijalle

AMK-haku on auki 13. - 27.3.2024, ja ammattikorkeakouluissa on käytössä ammatilliseen perustutkintoon perustuva todistusvalinta. HUOM! Kaksareilla on oma aikataulu, lisätietoja siitä saat kaksoistutkinnon opinto-ohjaajilta.

Lue koko juttu Neuvonen J

19.2.

Imatran opintotoimistot ovat muuttaneet Tietäjäntalolle

Kaikkien alojen koulutussihteerit ovat muuttaneet Tietäjänkatu 5. Toimistot sijaitsevat pohjakerroksessa ja toisessa kerroksessa. Tervetuloa asioimaan.

Neuvonen J

16.1.

Opiskelijoiden kevätlukukauden 2024 rokotuspäivät

Rokotuspäivät ovat tarkoitettu erityisesti lähihoitajaopiskelijoille, jotka tarvitsevat opintoihinsa liittyen rokotteita. Kaikki rokotuksia tarvitsevat opiskelijat voivat kuitenkin hyödyntää näitä rokotuspäiviä. Ryhmäkohtaisia rokotuspäiviä ei enää järjestetä. Oppisopimusopiskelijat saavat tarvitsemansa rokotteet omasta työterveyshuollosta. Rokotuspäivään voi tulla ottamaan rokotuksia sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta. Halutessasi voit varata ajan Ekhva:n sähköisestä asiointipalvelusta (ekhva.fi) tai puh. 05 352 7260 (ma–pe klo 7–20). Rokotuspäivissä EI pistetä koronarokotetta. Lisätietoja saat, kun luet koko jutun.

Lue koko juttu L.K

9.1.

LOVE -tenttipäivät kevät 2024

Lue koko juttu Ekholm ML

14.12.2023

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen Maksuttoman ehkäisyn jakelu -hanke on päättynyt.

Jakelun viimeiset päivät ovat Imatran opiskeluterveydessä ke 20.12. klo9-11 ja Lappeenrannan opiskeluterveydessä to 21.12. klo 13:30-14:30.

L.K

8.11.2023

LÄHIHOITAJIEN TUTKINNON SUORITTANEIDEN REKISTERÖITYMISOHJE (Suosikki / Terhikki)

Lue koko juttu Ekholm ML

28.8.2023

Opiskeluhuollon palvelut– Etelä-Karjalan hyvinvointialue

Vuoden 2023 alusta Eksote ja Etelä-Karjalan pelastuslaitos ovat yhdistyneet Etelä-Karjalan hyvinvointialueeksi. Palveluiden toimipisteet pysyvät ennallaan, kun palvelut siirtyvät Etelä-Karjalan hyvinvointialueen vastuulle 1.1.2023 alkaen. Puhelinnumerot säilyvät ennallaan. Sähköpostiosoitteet muuttuvat: etunimi.sukunimi@ekhva.fi

Lue koko juttu L.K

Vanhat tiedotteet

Kaikki löytyneet tiedotteet näkyvät jo tiedotelistassa.