Opiskeluhuollon palveluiden videot 2.asteelle

Eksoten opiskeluhuollon palveluiden toiminnasta on syntynyt videot. Näiden avulla työtä voidaan esitellä esim. opiskelijoille, opettajille, uusille työntekijöille, yhteistyökumppaneille, vanhempaintoimikunnalle tai koulun tukipalveluiden henkilöstölle. Otathan videot käyttöösi!

Yhteinen tulevaisuus – Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus Etelä-Karjalassa hankkeessa yhtenä kehittämisen kohteena on ollut opiskeluhuollon kehittäminen. Kehittämisessä on korostettu eri toimijoiden yhteistyön ja yhdessä tehtävän työn merkitystä oppilaiden/perheiden hyväksi. Oppilailta, opiskelijoita ja huoltajilta on kysytty heidän kokemuksistaan opiskeluhuollon palveluista ja tätä tietoa on hyödynnetty kehittämistyössä.

Kehittämisen yhtenä tuotoksena on syntynyt videot opiskeluhuollon toiminnasta esi- ja perusopetukseen sekä 2.asteelle. Näiden avulla työtä voidaan esitellä esim. oppilaille/opiskelijoille, opettajille, uusille työntekijöille, yhteistyökumppaneille, vanhempaintoimikunnalle tai koulun tukipalveluiden henkilöstölle.

Videoissa halutaan tuoda esiin yhteisöllisen työn merkitys kouluhyvinvoinnin edistäjänä, kannustaa oppilaita olemaan matalalla kynnyksellä yhteydessä opiskeluhuoltoon sekä infota mahdollisuudesta saada tarvittaessa myös yksilöllistä tukea.

Ota yhteyttä oman oppilaitoksesi opiskeluhuollon palveluihin. Yhteystiedot löydät Eksoten verkkosivuilta.

Video ilman tekstitystä (linkki)

Video tekstityksellä (FI) (linkki)

Video tekstityksellä (SV) (linkki)

Video tekstityksellä (EN) (linkki)

Video tekstityksellä (RU) (linkki)

 

 2. asteen opiskeluhuollon väki