Saimaan ammattiopisto Sampo

Uusimmat tiedotteet

Vantaan kouluampuminen järkyttää - keskusteluapua tarjolla 03.04.2024

Jaamme Etelä-Karjalan hyvinvointialueen kokoamia neuvoja järkyttävien tapahtumien käsittelyyn lasten ja nuorten kanssa. Myös aikuisilla voi olla tarve puhua, apua on saatavilla silloinkin. Otamme lämpimästi osaa omaisten ja koko kouluyhteisön suruun. Sampo osallistuu myös sisäministeriön suorittelemaan valtakunnalliseen suruliputukseen tänään tiistaina 3.4.2024.

Lue koko juttu

Hei opiskelija! Kiinnostaisiko tulla mukaan Oppimisen tuen kehittäminen -hankkeen ohjausryhmään? 23.02.2024

Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan ja vaikuttaa Ohjauksen tuen kehittäminen -hankkeen ohjausryhmässä.

Lue koko juttu

Imatran opintotoimistot ovat muuttaneet Tietäjäntalolle 19.02.2024

Kaikkien alojen koulutussihteerit ovat muuttaneet Tietäjänkatu 5. Toimistot sijaitsevat pohjakerroksessa ja toisessa kerroksessa. Tervetuloa asioimaan.

Opiskelijoiden kevätlukukauden 2024 rokotuspäivät 16.01.2024

Rokotuspäivät ovat tarkoitettu erityisesti lähihoitajaopiskelijoille, jotka tarvitsevat opintoihinsa liittyen rokotteita. Kaikki rokotuksia tarvitsevat opiskelijat voivat kuitenkin hyödyntää näitä rokotuspäiviä. Ryhmäkohtaisia rokotuspäiviä ei enää järjestetä. Oppisopimusopiskelijat saavat tarvitsemansa rokotteet omasta työterveyshuollosta. Rokotuspäivään voi tulla ottamaan rokotuksia sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta. Halutessasi voit varata ajan Ekhva:n sähköisestä asiointipalvelusta (ekhva.fi) tai puh. 05 352 7260 (ma–pe klo 7–20). Rokotuspäivissä EI pistetä koronarokotetta. Lisätietoja saat, kun luet koko jutun.

Lue koko juttu

LOVE -tenttipäivät kevät 2024 09.01.2024

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.34.39.1 © 2000-2024 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Aquila Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.