Saimaan ammattiopisto Sampo

Nyaste notiser

Vantaan kouluampuminen järkyttää - keskusteluapua tarjolla 03.04.2024

Jaamme Etelä-Karjalan hyvinvointialueen kokoamia neuvoja järkyttävien tapahtumien käsittelyyn lasten ja nuorten kanssa. Myös aikuisilla voi olla tarve puhua, apua on saatavilla silloinkin. Otamme lämpimästi osaa omaisten ja koko kouluyhteisön suruun. Sampo osallistuu myös sisäministeriön suorittelemaan valtakunnalliseen suruliputukseen tänään tiistaina 3.4.2024.

Läs hela notisen

Hei opiskelija! Kiinnostaisiko tulla mukaan Oppimisen tuen kehittäminen -hankkeen ohjausryhmään? 23.02.2024

Sinulla on mahdollisuus tulla mukaan ja vaikuttaa Ohjauksen tuen kehittäminen -hankkeen ohjausryhmässä.

Läs hela notisen

Todistusvalinnalla ammattikorkeakouluun hakevat - ohje vastuuopettajalle ja opiskelijalle 22.02.2024

AMK-haku on auki 13. - 27.3.2024, ja ammattikorkeakouluissa on käytössä ammatilliseen perustutkintoon perustuva todistusvalinta. HUOM! Kaksareilla on oma aikataulu, lisätietoja siitä saat kaksoistutkinnon opinto-ohjaajilta.

Läs hela notisen

Imatran opintotoimistot ovat muuttaneet Tietäjäntalolle 19.02.2024

Kaikkien alojen koulutussihteerit ovat muuttaneet Tietäjänkatu 5. Toimistot sijaitsevat pohjakerroksessa ja toisessa kerroksessa. Tervetuloa asioimaan.

Opiskelijoiden kevätlukukauden 2024 rokotuspäivät 16.01.2024

Rokotuspäivät ovat tarkoitettu erityisesti lähihoitajaopiskelijoille, jotka tarvitsevat opintoihinsa liittyen rokotteita. Kaikki rokotuksia tarvitsevat opiskelijat voivat kuitenkin hyödyntää näitä rokotuspäiviä. Ryhmäkohtaisia rokotuspäiviä ei enää järjestetä. Oppisopimusopiskelijat saavat tarvitsemansa rokotteet omasta työterveyshuollosta. Rokotuspäivään voi tulla ottamaan rokotuksia sekä ajanvarauksella että ilman ajanvarausta. Halutessasi voit varata ajan Ekhva:n sähköisestä asiointipalvelusta (ekhva.fi) tai puh. 05 352 7260 (ma–pe klo 7–20). Rokotuspäivissä EI pistetä koronarokotetta. Lisätietoja saat, kun luet koko jutun.

Läs hela notisen

Äldre notiser

Du ser endast officiella notiser ovan. Efter att ha loggat in kan du se mera notiser.

Wilma 2.34.32.1 © 2000-2024 Visma Lisenssit

Visma och Visma-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Visma AS. Wilma och Wilma-logotypen är registrerade varumärken som tillhör Visma Aquila Ab. Alla andra varumärken tillhör respektive ägare.